Bemutatkoznak új pedagógusaink

{slider Burucsné Walla Barbara}

Okleveles etika, ember- és társadalomismeret szakos tanár, valamint magyar nyelv és irodalom szakos tanár
Okleveles grafikus, BarkArt Kézműves Műhely vezetője
Kézműves művészeti műhelymunka gyermekeknek: üveggravírozás, grafika, falfestés

Etika-magyar szakos tanárként végeztem a veszprémi Pannon Egyetem Bölcsészettudományi Karán. A gyerekekkel való tevékenységeim már az egyetemi évek előtt megkezdődtek. A gyermektáborok szervezése mellett kézműves tevékenységeimmel, grafikai munkáimmal foglalkoztam. A Nagyboldogasszony Általános Iskolában a hozzám csatlakozó rajzszakkörös gyerekek azokkal a technikákkal fognak megismerkedni a tanév során, melyben magam is alkotok.
Alkotni azonban nem lehet anélkül, hogy az embert megragadja valami, ami úgy hat rá, hogy abból alkotás születhessen. Ezért egy olyan művészeti műhely kialakítását szeretném kitűzni célul, mely amellett, hogy látványos munkát ad ki a kezei közül, megismerkedhet az alkotás folyamatának elméleti síkjaival is. Rajzolni mindenki tud, legtöbbször az a probléma, hogy nem hiszünk magunkban. Ezért nem pusztán a rajzolni tudó gyerekeket várom. Szeretettel várok minden olyan gyermeket, akinek van fantáziája, szereti a meséket, történeteket, nyitott a számára ismeretlen dolgok megismerésére.

{slider Zétényi Anna}

Angol nyelv és földrajz tanár

„Egy nyelvet megtanulni olyan, mintha egy másik ablakon keresztül szemlélnénk a világot”
Az egyetem elvégzése után Londonban dolgoztam általános iskolában. Az angliai nyelvterületen megszerzett ismereteim nagymértékben segítenek az angol nyelv sikeres oktatásában.
Ma már az angol nyelv gyakorlati alkalmazása minden területen elengedhetetlen. Célom az idegen nyelv megszerettetése és olyan minőségi tudás átadása, amely megalapozza a középiskolai nyelvtanulást.

{slider Hegyi Kevin}

Hittan és földrajz tanár

Kedves Szülők!
Nagyatádon nőttem fel, itt jártam általános- és középiskolába. Már általános iskolás koromban megfogott a hittanóra, nagyon szerettem hétről-hétre hallgatni a történeteket az Apostolokról, Jézus tetteiről, magáról az Isten közbenjárásáról. A nyári szüneteket rendszeresen a nagyatádi plébánián töltöttem el, ahol még közelebb kerültem a hitemhez, olyan tapasztalásokra tehettem szert, amelyek ma is meghatározzák az Istennel való kapcsolatomat.
Felsőfokú tanulmányaimat 2017-ben a Pécsi Püspöki Hittudományi Főiskolán hittanár – nevelőtanár és földrajztanár szakon kezdtem meg. Jelenleg hatodéves, végzős hallgató vagyok az intézményben. Szabadidőmben szívesen találkozom a barátaimmal, rendszeresen csinálunk közös programokat, legyen szó koncertről, kirándulásról, vagy éppen lelki eseményeken való részvétel. 2017 után, most öt év után új utakat keresek magam számára, így kerültem Tapolcára a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános iskolába! Az intézmény új hittantan – földrajz tanáraként nagyon fontos lesz számomra, hogy rajtam keresztül minden diákom közelebb kerüljön Istenhez és olyan lelki élményekre tehessen szert, amivel megállják a helyüket az élet minden területén. A munkám során mindig szem előtt tartom a diákjaim lelki fejlődésének útját, ahhoz a legjobban alkalmazkodjék az a módszer, amivel őt az Isten útja felé vezetem.

Éppen ezért választottam a tanári pályám mottójának Szent Pál apostolnak a Korintusiaknak írt leveléből a következő sorokat: „Van, aki csodatevő hatalmat kap, van, akinek a prófétálásnak vagy a szellemek elbírálásának képessége jut osztályrészül.” 1Kor, 12.10

{slider Keszler Dávid}

Testnevelő, vívás edző

Kedves Szülők!

Keszler Dávid vagyok, a 6. évfolyam leendő osztályfőnöke.
Az elmúlt tanév során volt alkalmam/lehetőségem találkozni az akkor még 5. évfolyam diákjaival egy rendhagyó testnevelés óra keretén belül. Foszlányokban emlékeszem a társaságra, de rémlik, hogy egy nagyon jó és barátságos osztállyal ismerkedhettem meg. Ezt tanár kollégáim is megerősítették, egytől egyik mindenki azt mondta. hogy szuper egy csapat ez az évfolyam.

Tapolcán születtem és itt is végeztem általános illetve középiskolai tanulmányaim, melyet később Budapesten a Testnevelési Egyetemen folytattam. 16 éve dolgozom a sportban gyerekek és felnőttek mellett egyaránt. 10 évet töltöttem külföldöm ahol általános iskolában testnevelést és vívást tanítottam illetve az angol és német utánpótlás és felnőtt párbajtőr válogatott munkáját irányítottam.

Nagyon szeretem a gyerekeket és a sportot. Hiszem, hogy mindenkivel meg lehet találni a közös hangnemet és ez magával vonzza a jókedvű sikeres munkát.
Segíteni fogok a gyerekeknek, hogy hogyan fedezzék fel és értékeljék egyéni adottságaikat és képesek legyenek bármit véghezvinni, amit csak kitűztek maguk elé célul.
Igyekszem a gyerekek következő három évét, tisztességgel, humorral, odafigyeléssel, sok közös programmal megtölteni.
Kérem, forduljanak hozzám bizalommal, ha bármiben tudok segíteni.
Nagyon várom már a közös munka kezdetét.

Keszler Dávid
+36-30/709-4093
keszlerdavid@gmail.com

{/sliders}

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük