IX. Pannon UniFest

Szeretettel meginvitáljuk Önöket egy hét múlva, november 21-én megrendezésre kerülő eseményünkre a IX. Pannon UniFesten!

A Pannon Színitanodával együttműködve létrehoztunk egy élményben, színházban és fejlődésben gazdag napot a drámapedagógia iránt érdeklődőknek. A programok egész délután, két blokkban folynak a Pannon UniFest keretein belül, ahol szívesen fogadnánk minél több érdeklődő tanárt, tanítót, és akár szülőt is.

A programbontás a következő:

16.30-18.00
NYÍLT FOGLALKOZÁS a Pannon Színitanoda alsós csoportjával

„Műhelytitkok a legkisebbekkel, avagy Neuburger Éva mutatja meg, hogy az általános iskola alsó tagozatán se fán terem a színház!
A program betekintést nyújt olyan komplex színházi játékok világába, melyek bárhol, bármikor, bárkivel megvalósíthatók. Ajánljuk szülőknek, tanároknak, tanítóknak.”

19.00-20.15
TESSÉKLÁSSÉK JÁTÉKOK

„A PASZTA középiskolás és felső tagozatos diákjai Komáromi Sándor vezetésével mutatnak be olyan improvizációs játékokat, melyek önmagukban is teljes élményű színházi pillanatokat nyújtanak, pláne, ha a kedves nézőközönség is részt vesz a rögtönzött minidrámák megírásában! Szeretettel várjuk az érdeklődő színházbarátokat – vigyázat, görbe tükör garantált!”

A részvétel a programokon ingyenes, a jó kedv pedig garantált!

Reméljük, minél többükkel találkozunk 11. 21-én, 16:30 órától a Pannon Egyetem M épületében (Wartha Vince u. 1.), az M2-es drámateremben!

Részletes információért ajánljuk figyelmükbe a facebook eseményt a programról, amit hálásan köszönünk, ha iskolájuk oldalával meg is osztanak!

https://fb.me/e/gA0jQ6otO