Előzetes beíratási szándéknyilatkozat

Kedves Szülők!

Iskolánk a szülőkkel való folyamatos együttműködésre törekszik, hiszen a gyermekek nevelése a szülők és pedagógusok közös feladata. Köszönjük, hogy érdeklődik intézményünk, Tapolca és környéke családias, és értékeket közvetítő iskolája iránt!

Mivel évfolyamonként egy ideális létszámú osztályt indítunk, szeretnénk a válogatott osztályközösségbe való bejutást az Ön gyermeke számára is megkönnyíteni. Az alábbi nyilatkozatával kifejezi szándékát, hogy komolyan érdeklődik iskolánk iránt, fontosnak tartja az általunk kínált értékeket gyermeke számára és szeretné, ha a jövő tanév leendő elsősei között számolnánk az Ön gyermekével is.

A megadott elérhetőségein keresztül értesítjük majd Önt a leendő elsősöket is érintő nyílt napjainkról, programjainkról, rendezvényeinkről. Lehetőséget biztosítunk – előzetes egyeztetést követően – személyes beszélgetésekre is a leendő elsős tanító nénikkel és az iskola igazgatójával.

Ezzel a szándéknyilatkozattal már a beíratás előtt elindul közös tevékenységünk annak érdekében, hogy gyermeke egy válogatott osztályközösség részévé váljon. A beíratás időpontjáról, melyet majd központilag hoznak nyilvánosságra, szintén értesítjük Önt.


ELŐZETES BEÍRATÁSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT
leltöltése:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük