Szülői vélemények iskolánkról

Szülői vélemények az iskolánkról

„Gyermekem csak 1. osztályos, óriási fejlődést látok az ő kis életében. Az osztályfőnök maximális odafigyelése, segítsége kimagasló, az elvárt fölött értékelendő.”

„Pozitívnak tartom azt az iskolában, hogy a pedagógusok azokat a gyerekeket is név szerint ismerik, akiket nem tanítanak. Az osztály létszáma (20 fő), nekem nagyon tetszik. A családias légkör nagyon jó a gyerekeknek. Az osztályfőnök mindig tartja a kapcsolatot a szülőkkel.”

„Nagyon meg vagyok elégedve az iskolával, bár még csak első osztályos a gyermekem. Biztonságban, megfelelő nevelést kap, nagyon jó a kapcsolat tanáraival, diáktársaival. A felsős gyerekek előzékenyek, jól neveltek, a kisiskolásokkal is segítőkészek.”

„Az iskola vezetésének köszönhetően az intézmény pozitív változáson ment át az elmúlt években. Álláspontom szerint megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező tanárokat vettek fel, akik megfelelően felkészítik a diákokat.”

„Azzal, hogy gyermekem ebbe az iskolába jár, egy olyan pluszt kap, ami megkülönbözteti (jó értelemben) a város többi iskolájába járó gyerekektől. Udvariasabbak, kedvesebbek, együttérzőbbek. Köszönet érte.”

„Azért esett többünk választása erre az iskolára, mert nem akárki iratkozhat be ebbe az iskolába, hanem értékrend alapján választják azt a szülők. Mégis normális, ideális létszámú osztályok vannak az egyes évfolyamokon és a kisiskola áttekinthető méretű egy elsős gyermek számára is. Ez lehetővé teszi a családias légkört, amit az elmúlt 2 év alatt, mióta gyermekeink ide járnak, megtapasztalhattunk.”

„Tapasztalatunk szerint a gyerekek közötti összetűzések minimálisak, a gyerekek több figyelmet kapnak. Minden gyermeket a képességének megfelelően fejlesztenek és értékelnek, a lemaradó és a tehetséges gyermekek gondozására is van idő.”

„Az iskola szervez saját programokat, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak. Nagyon jók a nyári táborok, szakkörök: nyelv, informatika, sport, rajz, MÉZ (Mozgás-Ének-Zene); hétvégi túrázások, kirándulások.”

„Az iskola gyermekközpontú, nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy jól érezze magát, szeressen iskolába járni, tanulásra motiváltak legyenek a gyerekek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük