Átvétel más iskolából

Kedves Érdeklődők!

Iskolánkat egyre gyakrabban keresik meg szülők, akiket az iskolába történő átvétel érdekli. Intézményünk legfőbb vonzereje, hogy a gyerekek szeretnek ebbe az iskolába járni és a kívülállók számára is feltűnik tisztelettudó, fegyelmezett magatartásuk. Tanulóink nagyon szép eredménnyel vesznek részt országos, regionális és városi versenyeken, nagyon szeretik bensőséges rendezvényeinket, ünnepeinket, szabadidős foglalkozásainkat.

Iskolánk érték- és gyermekközpontú szemlélete azon családoknak fontos, akik szeretnék biztonságos, szeretetteljes, családias környezetben tudni gyermeküket. Katolikus iskolaként nyitottak vagyunk minden értékrendünket elfogadó tapolcai és Tapolca környéki család irányában. Mivel katolikus iskolánk magasabb erkölcsi elvárásokat fogalmazhat meg, az osztályközösséget romboló tanulókat nem kell az iskolában tartanunk, azokat eltávolítjuk, házirendünk és következetes magatartásunk ezt lehetővé teszi. Így nyugodt körülményeket tudunk teremteni az iskolai munkához, a sokrétű délutáni foglalkozásokhoz.

Egy tanuló átvételét bármikor kezdeményezheti a szülő. A tanuló átvételéről a szülővel való egyeztetést követően az iskola igazgatója dönt. Időpont egyeztetése személyesen, vagy a 87/412-168-as telefonszámon lehetséges.

A családias iskolát kereső, értékekeinkre nyitott családok gyermekeit várjuk sok szeretettel! Az átvétel mérlegelésénél a tanulmányi eredményt, a magatartás és szorgalom érdemjegyeit is figyelembe vesszük.


Szeretettel várjuk a kedves érdeklődő szülőket, mert

„NAGYBOLDOGOS diáknak lenni jó”!

                  

                                                                                     Az iskola vezetője                                             

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük